В електронния магазин протича мащабна промяна на цените! Моля да ни извините, ако цената на поръчаните стоки не е актулна. Можете да се свържете с нас за проверка на актуална цена на посочените телефони за контакт в работни дни 9,00 до 17,00 часа.

Условия за ползване

Въведение

Достъпвайки, преглеждайки и/или използвайки сайта elektra-bg.com Вие се съгласявате със следващите условия:

 1. Запазени авторски права

Този сайт elektra-bg.com и всеки друг продукт или услуга са със запaзeни авторски права на Електра Тим.

 1. Ползване на материалите и съдържанието

Съдържанието (информация, връзки, изображения и звуци съдържащи се на или предоставени от elektra-bg.com) се предоставят от Електра Тим, съдружници, независими доставчици на съдържание и трети лица. Съдържанията намиращи се на elektra-bg.com са със запазени права © Електра Тим или на съдружници, независими доставчици на съдържание и трети лица. Всички права са запазени. Съдържанията на elektra-bg.com не могат да бъдат репродуцирани, променяни, трансферирани, дистрибутирани, републикувани, записвани, обявявани или предавани под каквито и да е форми и начини, в това число електронни, механични фотокопирания или записвания без предварителното съгласие на Електра Тим. Вие се съгласявате, че материалите и съдържанието разположено на или предоставено от elektra-bg.com е само за Ваше лично ползване и не може да бъде използвано с комерсиални намерения или предавано комерсиално.

 1. Грешки и дефекти в съдържанието и материалите

Електра Тим полага усилия да поддържа elektra-bg.com в пълно действащо състояние. Не носи отговорност за грешките и дефектите, съществуващи на elektra-bg.com. Вие приемате, че elektra-bg.com и предоставяната информация могат да съдържат грешки или да не отговарят на изискванията за Вашето лично ползване на последните. Електра Тим си запазва пълното право да извършва последващи промени по elektra-bg.com, да променя услугите, да добавя нови и да премахва съществуващи.

 1. Отговорности за Вашите действия

Електра Тим не носи отговорност за всяко Ваше действие, което предприемате, осланяйки се на информацията, която достъпвате и Ви се предоставя от elektra-bg.com. Електра Тим не носи също отговорност, ако Вие използвате материалите или информацията от elektra-bg.com, както и породените от това вреди, поправки или корекции на обурудване или данни, или Ваши разходи заради предходното.

 1. Технологични ограничения и отговорности

Ако Вашият PC не поддържа съответната използвана технология, но не и ограничена поради криптиране, Виe може да не използвате напълно услугите или да не можете да достъпвате напълно информацията на elektra-bg.com. Вие се задължавате да осигурите технологично функционираща система за достъпване и ползване на информацията и услугите на elektra-bg.com.

 1. Копиране и публикуване на съдържанието и материалите

Вие не можете да създавате копия, на никой материал и части от информацията съдържащи се на elektra-bg.com, на друг сървър без предварителното съгласие на Електра Тим. Всяко неоторизирано използване на съдържанията на elektra-bg.com по тази точка или т. 2 е в противоречие със законите за авторското право, търговската марка и/или други Български и/или международни закони.

 1. Материали в Internet, извън elektra-bg.com

Вие приемате, че Електра Тим няма контрол и не поема отговорност за материалите в Internet, които могат да бъдат достъпвани по време на използването на elektra-bg.com.

 1. Политика по отношение на сигурността и дискретността

В няколко области на elektra-bg.com ние може да Ви молим да ни предоставите Ваша лична информация, обезпечавайки информацията и услугите, които Ви предоставяме, след Вашето посещение на elektra-bg.com. Вашите лични данни ще бъдат използвани в съответствие с нашата online политика за сигурност и дискретност.

 1. Действия, причиняващи вреди

Задължавате се да не извършвате действия, които могат да доведат до нарушаване или повреждане на функциналността или информацията на elektra-bg.com.

Copyright © 2010, 2017 Електра Тим. Всички права запазени.

 • Банков път

 • Чрез куриер

Ел. инсталации Проектиране Осветление Компютърни мрежи СОТ Пожароизвестяване Осветителни тела LED светодиоди

13.965 ms.