Политика за защита на личните данни

Политиката за защита на личните данни описва как обработваме данните Ви и какви са мерките, които предприемаме, за да ги защитим, къде и как събираме Вашите лични данни, както и кои са Вашите правата относно информацията, която съхраняваме за Вас.

1. Каква информация съхраняваме и обработваме?

Ние събираме следните лични данни:

  • Собствено и фамилно име
  • Електронна поща
  • Адрес за контакт
  • Телефон за контакт

2. Цели, за които използваме данните

Ние използваме Вашите лични данни за следните цели:

  • За да Ви изпратим отговор на отправено от Вас запитване.
  • За да Ви предоставяме важна информация
  • За да Ви изпращаме покани за предстоящи събития, които организираме.
  • За управление и изпълнение на Вашите онлайн поръчки и за спазване на гаранционните условия на закупените артикули в срок от 1 (една) до 5 (пет) години. В случай, че пожелаете Вашите лични данни да бъдат изтрити преди изтичане на гаранционния срок на закупените продукти ще можете да упражните правото си на рекламация само на място в нашия търговски обект с предоставянето на касов бон или друг платежен документ.

3. С кого споделяме Вашите данни?

Ние работим с партньори, които могат да обработват Вашите лични данни от наше име, но само в случай че отговарят на нашите стандарти за съхранение, обработване и защита на данните. Това могат да бъдат куриерски или пощенски компании, които доставят документи или колетни пратки от името на Електра Тим ООД.

4. Как ще получавате информация за нашите продукти и др.?

Само ако сте посочили изрично, че сте съгласни, ще Ви изпращаме информация по електронната поща за нашите продукти, специални предложения, ценови листи и др. В случай че не сте съгласни с това или искате да го оттеглите, може да го направите по един от следните начини:

  • чрез линкa за отписване, включен във всеки имейл, който Ви изпращаме;
  • или като ни изпратите имейл за отказ на suny@elektra-bg.com

5. Какви са Вашите права във връзка с данните Ви?

Ако сте разрешили обработката на Ваши лични данни от Електра Тим ООД, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

  • достъп до предоставените от Вас лични данни и информация, свързана с тяхното обработване;
  • право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни;
  • правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;
  • право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на получаване на електронен бюлетин и други маркетингови комуникации;
  • право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните.

Всяко едно право може да бъде упражнено чрез изпращане на имейл на електронен адрес: office@elektra-bg.com; suny@elektra-bg.com или чрез изпращане на писмо на адрес: жк.Младост 1, бл.39, вх.Б, ап.2, гр. София – Електра Тим ООД

6. За какъв период съхраняваме Вашите данни?

Ние съхраняваме и обработваме данните Ви в съответствие със закона и никога не ги задържаме за по-дълго, отколкото е необходимо. След постигане на целта, за която сме ги събрали Вашите данни биват заличени, освен ако действащото законодателство не предвижда друго.

7. Защита на данните

Ние третираме Вашите лични данни като строго поверителни. За да ги защитим, предприемаме редица предпазни мерки, включващи административни, технически и физически мерки.

8. Контакт с нас

Ако искате да упражните което и да било от правата си, или ако имате въпроси, свързани с тази политика или с начина, по който се обработват Вашите лични данни, моля, свържете се с нас по един от следните начини:

  • имейл: office@elektra-bg.com
  • телефон: 02/876 74 31
  • пощата: гр. София, жк.Младост 1, бл.39, вх.Б, ап.2,– Електра Тим ООД

9. Промяна в политиката

Възможно е периодично да актуализираме настоящата политика. При промяна в нея, на уеб сайта - www.elektra-bg.com, ще бъде публикувана нейната актуализация. Ако промените, които направим са съществени, можем да публикуваме и съобщение.

  • В брой

  • Банков път

  • Карта

  • Visa

  • MasterCart

  • Чрез ePay.bg

  • Чрез куриер

Ел. инсталации Проектиране Осветление Компютърни мрежи СОТ Пожароизвестяване Осветителни тела LED светодиоди

182.509 ms.